+45 71 99 90 03 info@hytech.dk

Leje af dropstativ – i eget private hjem, til transport eller til at tage med på rejse. Det er muligt at leje vores sammenklappelige dropstativer, hvis man har brug for et i kortere eller længere tid.

Spar tid og penge

Vi får del henvendelser fra private borgere, der har brugt en del tid på at undersøge, om de kan få bevilget et sammenklappeligt dropstativ. De kontakter os for at høre, hvad vores sammenklappelige dropstativ koster. De har ofte fået et almindeligt dropstativ med hjem. Men de synes, at det er besværligt, fordi det ikke er let at bevæge sig rundt med det, lige som det er bøvlet at få pakket med, hvis man skal uden for eget hjem.

Hytech Medico sælger gerne et dropstativ til private. Men vi henviser først og helst til Buur & Søgaard. Her kan man nemlig leje sit eget sammenklappelige dropstativ for en kortere eller længere periode. Det er ofte en billigere løsning.

Lej dit eget dropstativ til rejsen

Det sammenklappelige dropstativ er særligt nyttigt, hvis man skal bruge det uden for sit eget hjem. Dropstativet er let at folde sammen, og fylder så kun 88 centimeter. Derudover kan det let pakkes ned i en tennistaske, en børneguitar-taske eller lignende, hvis du gerne vil have det med i bil, tog eller fly.

Det sammenklappelige dropstativ vejer 3,5 kilo og kan foldes ud til 213 centimeter. Der kan placeres op til 5 kg. på de 2 kroge, og max 5 kg. midt på dropstativet.
Leje af sammenklappeligt dropstativ koster 450 kr. inklusiv moms plus fragt for to uger.

Kontakt Buur & Søgaard for leje af dropstativ og  yderligere oplysninger.

Læs kundecase fra Buur & Søgaard

Læs om iv-behandling i eget hjem