+45 71 99 90 03 info@hytech.dk

Dropstativ med taske – bær dropstativet på skulderen, på ryggen eller i hånden. Et dropstativ i taske gør transport, rejse og opbevaring lettere for akutteams, hjemmesygepleje og for borgere, der får iv-behandling i eget hjem.

Håndtag og skulderremme

Tasken er i en foret kvalitet, har blødt håndtag og skulderremme, så det sammenklappelige dropstativ kan bæres på skulderen eller ryggen, hvis man gerne vil have hænderne fri. Derudover kan tasken sprittes af, ligesom der er lomme foran, for eksempel til opbevaring af håndsprit/wipes.
Tasken til transport af det sammenklappelige dropstativ koster 500,- ex moms.

Vi er vilde med taskerne

Et akutteam bad om vi kunne finde en taske, der havde skulderremme, så de kunne have begge hænder fri, når en ny borger skal startes op. Der er meget, der skal bæres ind fra bilen, så det er en fordel, at noget kan bæres på skulderen eller på ryggen. Tilbagemeldingen var tydelig: “Vi er vilde med taskerne”, fortalte de.

Andre bruger tasken til at udlåne eller forære til en borger, der har et sammenklappeligt dropstativ i hjemmet, så borgeren kan rejse med dropstativet på besøg eller på ferier.

Ideen er oprindeligt opstået hos Buur & Søgaard (kundecase) og er videreudviklet og afprøvet i samarbejde med akutteams,  hjemmesygepleje og borgere.

Læs mere:

Ny prisliste og færre valg

Referencer

Sammenklappeligt dropstativ – tips og tricks

Buur & Søgaard – (hjemmeside, åbner i ny fane). Professionel distribution af medicin og tilhørende sygeplejeartikler til patienter i eget hjem.